Foredrag, kick off, pep talks og workshop til næringsliv- og offentlig sektor. Bestill her: ingvild@ingenomvei.no

VEILEDNING

Helse, business og glede

For å kunne hjelpe en annen må du først finne personen der han eller hun er, og begynne der. Du må også forstå mer enn han eller hun, men først og fremst forstå det han eller hun forstår.

Dette er hemmeligheten i all hjelpekunst.

Ingenomvei-veiledning

 “Walk and talk” Det å komme seg ut i frisk luft er godt for hodet og kropp. Ofte er det ikke mye som skal til for å få en boost i hverdagen. Michel er en dyktig og erfaren veileder på de gode verdiene og holdninger i livet, han har noen gode verktøy på hvordan man kan bli den beste utgaven av seg selv. “Walk and talk” er aktuelt for alle målgrupper; enten om du er bedriftsleder i næringslivet eller trenger motivasjon i hverdagen. Det er ikke uten grunn at Michel Mateos siden 90-tallet blitt kalt motivasjonsguru.

Rus og traumer Ikke vær redd for å spørre om hjelp. Ingenomvei har sammen med Michel Mateos satt opp dette tilbudet for deg som ønsker veiledning og en hjelpende hånd ut av elendigheten.  Michel har ikke et ønske om å være en behandler, det blir for klinisk, men han vet om noen etablerte arbeidsmetoder  – og løsninger, som har vært avgjørende for at de han har fulgt opp har lykkes med sine mål. Dette gjelder også for pårørende som altfor ofte blir den glemte gruppen innen denne type for oppfølging og omsorg. Mer informasjon kan du lese under Psykisk Helse