Foredrag, kick off, pep talks og workshop til næringsliv- og offentlig sektor. Bestill her: ingvild@ingenomvei.no

TJENESTER

Vi motiverer mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv med lærerike og inspirerende foredrag, workshop og pep talks

VERDIVEKST

VERDIVEKST er en tjeneste vi leverer til bedrifter som er i endring, omorganisering eller opplever utfordringer med kommunikasjonslinjene internt/eksternt.

MOTIVASJON & SERVICE

MOTIVASJON & SERVICE er en tjeneste som har som mål å bedre resultatet, opplevelsen samt egenkommunikasjonen og kroppsspråket fra bunnlinjen til kunde.

LEDELSE

LEDELSE er en tjeneste vi leverer til deg som ønsker bedre ledelse, bedre synliggjøring og teambuilding som virker varig inn.

FOREBYGGING MED FOREDRAG

FOREBYGGING MED FOREDRAG er en tjeneste vi leverer til skoler, foreldre og lærere og andre naturlige samarbeidspartnere og har som mål å forebygge rus, krim og vold blant barn- og unge.

FOREBYGGING MED FOREDRAG

Michel Mateos har en lekende, kul og tøff undervisningsform, som fanger ungdommene fra start av. «Det er viktig», sier han. Skoleungdom har nok med sine egne problemer om de ikke skal sitte å høre på en døll kar fra Oslo fortelle om livet sitt. Det funker dårlig. Derfor bringer jeg spenstig og morsom læring til dem i stedet, og lykkes hver gang».