Foredrag, kick off, pep talks og workshop til næringsliv- og offentlig sektor. Bestill her: ingvild@ingenomvei.no

Til alle berørte

“Rus- og kriminalitet røver ungene fra oss. Det vet vi. Det tunge sløret av et «spennende» garn drar ungene under vann og noen forblir der.
Da er det godt å ha vært på de syv hav.
Ha kunnskap om og vær og vind, at det ikke er en skam å snu, selv om det føles sånn, akkurat da.

Nå er det skolestart. Mange skoler har allerede utfordringer før svampen er blitt våt, eller nettet oppe og går om du vil.
Da er jeg stolt over å ha felles venner og kolleger som er villige til å forebygge rus- og krim blant barn og unge på skolene våre.

Vi begynte i mai med `samling i bånn`, vi har hatt infomøter, auditions, det har vært kursing, utvelgelse, nye møter og forberedelser.

Nå er det på’n igjen. I ettermiddag/kveld har vi blitt trimmet av selveste Morten Brandt. De beste av de beste hjelper oss til å bli enda bedre. Mentaltrener Stein Kvalheim er også en durkdreven skikkelse som har stilt opp opp og veiledet oss. 

Vi skal gjøre våre foredrag med å inspirere kidsa til hvem de har lyst til å være. Motivere dem til å ta bedre vare på hverandre.
Veilede på sunne og gode valg som er trygge og utviklende for alle parter i samfunnet. Benytte oss av nettverkene vi besitter. Alle som en.
Kunnskapsløftet. Helsesøster, rektorer, rådgivere. AKS. SFO. SALTO. Lærere og foreldre. De berørte.

Trygge for mor, far, bror og søster. De i butikken. Han som kjører bussen. Hun på t-banen. Kassadama på Frognerbadet. Bibliotekaren på Stovner. Hun i minibanken. Pensjonisten på vei hjem. Barna som står nysgjerrig og ser på. Alle du møter på din vei, som ønsker seg den beste utgaven av deg ,og ikke redselen for å møte deg i stedet. Du skal heller ikke være redd, kjære ungdom. Vi er flere som bryr oss om.💕

Vi har ingen unger å miste.”

Michel Mateos