Foredrag, kick off, pep talks og workshop til næringsliv- og offentlig sektor. Bestill her: ingvild@ingenomvei.no

Michel Mateos er en 51 år gammel fartsfylt herre. Han veileder godt på verdier i samfunnet, og FN’s bærekraftmål. Han er ambassadør for en rekke organisasjoner og stiftelser, og en ekte Odd Fellow som etterlever sitt sosiale ansvar. På spørsmål om hva hans beste egenskap som foreleser er, svarer han; «Jeg motiverer folk til å bli den beste utgaven av dem selv».

«Foredraget «Bli den beste utgaven av deg selv», inspirerer til nettopp det. Foredraget tar for seg hvordan vi snakker til oss selv- og hverandre. Hvilke verdier har vi om bord i bedriften og hvilke verdier ønsker vi oss mer av? Gode holdninger skaper gode idéer, bedre samhold og mindre sykefravær. Kommunikasjon er ferskvare og har bare godt av å trimmes. Vi sender bilen på verksted, noen ganger trenger hodet det samme og dette gjøres i fellesskap med korte, lærerike og morsomme workshop som foredraget har.  «Bli den beste utgaven av deg selv», har fått sin suksess fordi den er umiddelbar målbar, uavhengig av målgruppen. De fleste mennesker er bra nok som de er. De gjør sitt beste, men trenger påfyll som motiverer til det lille ekstra når det kreves. Foredraget er fartsfylt og lærerikt. Det utfordrer deg som enkeltmenneske og som bedrift med å  etterleve sosialt ansvar og noen av FN’s bærekraftsmål».

 

En av mine store hjertesaker, er å løfte opp- og frem ungdom. Inspirere de til å bli den beste utgaven av seg selv. At de er gode nok som de allerede er. Gi skolene med sine elever og lærere motivasjon med skryt og ros.

Se tidenes motivasjonsfilm laget for- og av ungdom: Klikk her

Årets digitale råtass

Å bli kåret som «Årets digitale råtass» før lunsj, smaker ekstra godt på en mandag. Tusen takk, Oslo Jazzfestival for kul anerkjennesle.