Foredrag, kick off, pep talks og workshop til næringsliv- og offentlig sektor. Bestill her: ingvild@ingenomvei.no

FOREDRAG

Motivasjonsguru med gøyal læring

Hvordan virker foredrag inn på bena dine? Får du lett rockefot? Føtter forteller kjapt om du trives eller er på vei ut døra. Foredrag skal være påfyll til hodet og massasje til føttene. 

Alle foredrag blir tilpasset og skreddersydd av motivasjonsguruen Michel Mateos. 

Et våre mest solgte foredrag “Bli den beste utgaven av deg selv”, tar for seg hvordan vi snakker til oss selv- og hverandre. Hvilke verdier har vi om bord i bedriften og hvilke verdier ønsker vi oss mer av?

Gode holdninger skaper gode idéer, bedre samhold og mindre sykefravær. Kommunikasjon er ferskvare og har bare godt av å trimmes. Vi sender bilen på verksted, noen ganger trenger hodet det samme og dette kan gjøres i fellesskap med korte, lærerike og morsomme workshop som foredraget har. 

“Bli den beste utgaven av deg selv”, har fått sin suksess fordi den er umiddelbar målbar, uavhengig av målgruppen. De fleste mennesker er bra nok som de er. De gjør sitt beste, men trenger påfyll som motiverer til det lille ekstra når det kreves. Foredraget er fartsfylt og lærerikt. Det utfordrer deg som enkeltmenneske og som bedrift med å etterleve sosialt ansvar og noen av FNs bærekraftmål.