Foredrag, kick off, pep talks og workshop til næringsliv- og offentlig sektor. Bestill her: ingvild@ingenomvei.no

Holdninger og verdier kjenner ingen aldersgrenser

“Å forebygge, avdekke og håndtere mobbing må starte tidlig. Vi kommer ikke utenom barnehagen da. Barna er de mest verdifulle foreldrene har. Barns trivsel i egen hverdag er helt avgjørende for barnas utvikling, vekst samt foreldrenes trygghet. Her formes verdier og muligheten for å skape behovet for hvem har vi lyst til å være. Når jeg besøker barnehager, tar jeg med meg hunden Gregers. Det er en engelsk bullterrier og ser annerledes ut enn andre hunder, med sitt spesielle karakteristiske utseende. Jeg bruker hunden til å komme i dialog med ungene om hvordan vi tilnærmer oss noe som er annerledes enn oss selv, hvordan vi spør og lar de få muligheten til å bli kjent med noe som er annerledes enn dem selv.”

Michel Mateos

Link foreldreutvalget til barn: Klikk her