Foredrag, kick off, pep talks og workshop til næringsliv- og offentlig sektor. Bestill her: ingvild@ingenomvei.no

Fysisk trening gir samhold, vennskap og god helse i alle aldre

“Jeg er stor fan av tilbudet til Friskis og Svettis. “Aktiv på dagtid” brukte jeg en årrekke da jeg trengte det som mest, og var på mitt dårligste psykisk- og fysisk. Tilbudet er en del av et samarbeid mellom NAV og treningssenteret. Det åpner for trening for den svakeste gruppen i samfunnet, med økonomisk støtte.

Alle jeg følger opp i dag, enten det er barn, ungdom eller voksne, så står fysisk trening på programmet. Jeg er overbevist om at det gir god mental helse også.

Friskisorganisasjonen tilrettelegger trening for fysisk utviklingshemmede også. Disse saltreningene er stappfulle og en skikkelig suksess. Et annet tilbud er spinningtreningen de tilbyr. Der får du dekket dine behov nesten til alle døgnets tider, med noen av landets beste instruktører hele uka gjennom.

Jeg synes Friskis drifter den beste helsen til samfunnet, basert på sin frivillighet, og de samarbeider godt med Kreftforeningen og Stafett for livet: Klikk her. Derfor takket jeg også ja til å sitte i styret med ansvar for kommunikasjon. Dette er en organisasjon jeg er stolt av å være en del av” 

Michel Mateos

 

Friskis og Svettis: Klikk her