Avgiftning- og avrusning

Når du har tatt valget om at nok er nok og du legger deg inn til avgiftning- og avrusning, så er det godt med litt ekstra ‘mønsj’.

Gjennom mitt nettverk av gode givere, får jeg muligheten til å stikke innom ulike klinikker med kult snadder. Er du i dårlig form, så spiser du lite ,og det tar tid før kroppen greier å holde på maten du spiser.

Vi kjenner alle igjen godtesuget når det melder seg, og det er en stor glede i seg selv, å fortære en slik trøst, spesielt på en avrusningstasjon. Husker selv hvor himmelsk nydelig det var med godteri, cola og chips når det suget meldte seg.

Lurer du på hvordan en avgifting og dertil avrusning virker, nøl ikke med å spørre om råd. Jeg hjelper deg med glede.

Blåkorsklinikken: Klikk her

Oslo Universitetssykehus: Klikk her

Slik jobbes det med avrusning: Klikk her